NEEM OLAJOS SZAPPAN

Összetevők: Elszappanosított olívaolaj, napraforgó olaj, neem olaj, kókuszolaj, búzacsíra olaj, ricinusolaj, marokkói mosóföld, zöld agyag, kecsketej, boróka, bormenta, citrom, eukaliptusz illóolaj.

A szappan az alapolajok mellett neem olajat tartalmaz, amelynek főbb tulajdonságai: nagyon hatékony az ekcémás, pikkelysömörös bőr kezelésében. Kiválóan gyógyítja az aknés, pattanásos bőrt; kitűnően kezeli a gyulladt, sebes bőrfelületet, emellett gomba, baktérium vírus és parazitaölő; fertőtlenítő, megszűnteti a korpásodást a fejbőrön.

Meg kell említeni még az összetevők között a búzacsíra olajat, amelynek összetétele csaknem azonos saját bőrzsírunkkal. Gyakori olaja a kozmetikai krémeknek és testápolóknak. Külsőleg alkalmazva a szennyezett és enyhén mitesszeres bőr, valamint a zsírhiányos, érett bőr kiváló ápolószere. A marokkói mosóföldnek és a zöld agyagnak intenzív tisztító hatása van, a szennyeződéseket részecske formájában kötik magukhoz. Minden bőrtípusra használható, de hatékony segítség lehet a problémás, pattanásos, vízhiányos bőr kezelésében és korpás fejbőr esetén hajmosáshoz.